Na Kontaktoni

Plotesoni Formularin

Address

Godina pranë Ambulancës së Fshatit Prush, Vaqarr, Tiranë, Shqipëri

Phone

+ 355 0 69 2080223 / + 355 0 68 2033458

Shërbime

Fest Servis ofron gamën e shërbimeve të saj duke ofruar pajisje dhe asistencë majft cilësore dhe të pagabueshme. Deri më sot kemi realizuar me mjeshtëri aktivitet më të mëdha në të gjithë vendin, duke i sigurauar klientëve tanë gadishmërinë, aftësinë shpejtësinë dhe efikasitetin tonë profesional dhe teknik:

transparent

Shërbimet e ofruara janë kryesisht:

    • Pajisje ndriçimi të teknologjisë më të fundit
    • Pajisje Audio
    • Si dhe pajsisje përkthim dhe konferencash

Firma Fest Servis shpk ofron shërbime në fushën e ndriçimit, audios, videoprojeksionit, përkthimeve simultane etj.

transparent

Ndriçimi

Në fushën e ndriçimit ofrohen të gjitha pajisjet më moderne për spektakle, tv shows, skena për koncerte live, ndriçime për filma artistikë, spote publicitare, videoklipe, party etj.

Fest Servis shpk ka eksperiencën e duhur shumë vjeçare për ta bërë aktivitetin tuaj të shkëlqejë.

Specialistët tanë kanë projektuar dhe dizenjuar shumicën e spektakleve dhe show të ndryshëm në Shqipëri. Ne kemi ofruar shërbimin tonë në të gjitha televizionet shqiptare.

Audio

Në fushën e audios Fest Servis shpk ofron pajisjet shumë bashkëkohore për spektakle, tv shows, koncerte live, konferenca, përkthime simultane.

Ne kemi kryer me sukses të gjitha aktivitetet e marra përsipër nga specialistët tanë.

Ne ofrojmë edhe shërbime audio për orkestra të mëdha siç ka qenë edhe aktiviteti i 100 Vjetorit të Pavarësisë ku morën pjesë të dyja orkestrat më të mëdha shqiptare (Orkestra e RTSH dhe Orkestra e TOB). Ne kemi pajisjet e duhura për të ofruar shërbimin tonë në funksion të konferencave, përkthimeve simultane, takimeve partiake etj..

transparent

Gjithashtu Fest Servis shpk është e angazhuar në fushën e videoprojeksionit. Ne disponojmë Videoprojektorë të fuqishëm së bashku me ekranet që projektohet. Kemi bërë shumë videoprojeksione në shfaqje të ndryshme, konferenca, takime elektorale, teatro etj.