Na Kontaktoni

Plotesoni Formularin

Address

Godina pranë Ambulancës së Fshatit Prush, Vaqarr, Tiranë, Shqipëri

Phone

+ 355 0 69 2080223 / + 355 0 68 2033458

Rreth Nesh

Shoqëria Fest Servis shpk operon në fushën e realizimeve të ndriçimeve në shumë aktivitete të ndryshme. Me aktivitetin e saj të gjatë në këtë drejtim ka bërë që sot të jetë  kompania lider në fushën e ndriçimit dhe audios. Aktivitetet e panumërta që ajo ka realizuara kanë qenë dhe janë një simbol i suksesit të pashoq të saj.

transparent

Kryesisht aktivitetet e realizuara janë të përmasave gjigande ku domosdoshmërisht lind nevoja për një  teknologji dhe infrastrukturë të lartë dhe të fuqishme, të cilën e mundëson vetëm Fest Servis shpk. Realizimet janë ndriçime arkitekturore, ndriçime të skenave të teatrove, skena gjigande të organizuar për koncerte apo evenimete madhore në mjedise të hapura. etj.

transparent

Fest Servis shpk veç të tjerash është përfaqësuese zyrtare i një prej kompanive më të mëdha në botë në fushën e ndriçimit si DTS Lighting, bashkëpunim ky që krijon hapsira të mëdha për investime në këtë fushën. Teknologjia përparon shumë shpejt duke sjellë mjaft risi në fushën e ndriçimit, të cilat ofrohen me mjeshtëri dhe profesionalizëm nga stafi i palodhur dhe dinamik i Fest Servis dhe duke i shëndruar aktivitetet e ndryshme në eventë madhështore dhe të paharrueshme për të gjithë.