Na Kontaktoni

Plotesoni Formularin

Address

Godina pranë Ambulancës së Fshatit Prush, Vaqarr, Tiranë, Shqipëri

Phone

+ 355 0 69 2080223 / + 355 0 68 2033458

Aktivitete

Fest Servis ka kryer shumë aktivitete artistike, kulturore, elektorale. Ne kemi kryer të gjitha festivalet si “Kënga Magjike”, “Top Fest”, disa nga fesivalet në Radio Televizionin Shqiptar, “Miss & Mister Albania” dhe “Miss Shqipëria”, “Miss Europa 1996″, “Miss Universe”, “Gjeniu i Vogël”, “X- Factor Albania”, “100 Vjet Muzikë”, “100 Këngët e Shekullit”, “Maratona e Këngës Popullore”, “Çmimet Kult”, “Ce la Vie”, festivalin ndërkombëtar të teatrove “Butrint”, “Zonë e lirë”, “Star Akademi”, “100 Vjet Pavarësi”, “100 Vjetori i Ushtrisë”, “Dancing with the Stars”, “Apartamenti 2xl”, “Me Shumë Dashuri”, “Video Grand Prix”, “Dua më shumë Shqipërinë”, “Netet e klipit Shqiptar”.

Në memorien e punëve të kësaj kompanie ka shumë për të thënë, pasi është ajo e para që nisi rrugën e bukur dhe të vëstirë të ndriçimit të të gjitha eventeve duke i bërë ato sukses të secilit organizator.

transparent

Sukseset që mbajnë emrin Fest Servis:

  • 11 festivale KENGA MAGJIKE
  • 15 festivale KENGA NE RTSH
  • Koncerti 100 vjet pavarësi
  • Koncerti TRE TENOREVE,
  • Spektakli MIS ALBANIA,
  • Spektakli MIS EUROPA,
  • Festivalet kombetare të fëmijëve

Në fushën e spektakleve televizive:

  • GJENIU I VOGEL (TV Klan)
  • MARATONA E KENGES POPULLORE (TV Klan)
  • APARTAMENT 2XL (Vizion Plus)
  • VALLZIM ME YJET (Vizion Plus)
  • TOP FEST (Top Channel)